Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Zvrátená Gwyneth Paltrow – prsia jej pred filmovaním očumoval režisér!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow

LOS ANGELES – Konzervatívne pôsobiaca herečka sa svojej poslednej role chopila s veľkou dávkou zanietenia. Obnažiť zrazu svoje prednosti nerobilo Gwyneth (36) žiaden problém. Obavy jej spôsobovala akurát otázka, či pýchy jej ženskosti vyzerajú po dvoch deťoch stále rovnako atraktívne.

V romantickej dráme Two Lovers sa herečkin charakter zmení na nespoznanie. Zo svojich pôvodných úloh stvárňujúcich tiché a zdržanlivé ženy sa Gwyneth premení na sexuálnu dračicu.

Najhorúcejšie filmové momenty predviedla táto sympatická blondínka vďaka scénke, kde predvádza sex po telefóne. Herečkinu postavu Michell erotické rozhovory tak rozpálili, že si neváhala odhaliť blúzku a ukázať tak svoj prsník.

K tomuto filmovému momentu nebolo vraj treba Gwyneth dlho prehovárať. Režisér filmu James Gray s radosťou objasňuje pozadie celej situácie.

Odvážna hviezda mu vraj povedala: „Nahota mi neprekáža, spravím všetko, čo potrebuješ. Mám už ale dve deti a obávam sa, že už nevyzerajú vôbec dobre.“

„Sprav mi, prosím, láskavosť. Poď do môjho prívesu, ja ti ich ukážem a keď sa ti budú zdať OK, tak to natočíme,“ dokončuje Gwyneth návrh na zaujímavú dohodu.

James s úsmevom na tvári prezrádza záver celého príbehu: „Tak som tam mašíroval a povedal som jej, že vyzerajú úžasne.“

Výsledok už môžete ohodnotiť aj sami.

Zvrátená Gwyneth Paltrow –
Zobraziť galériu (7)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu