Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Adriana Lima – poznáme pôvod jej rastúcich pŕs

Adriana Lima Zobraziť galériu (10)
Adriana Lima

LOS ANGELES – Jedna z najkrajších tvárí predvádzajúcich luxusnú spodnú bielizeň prišla nedávno s úžasnou správou. Adriana (27) sa začiatkom budúceho roka stane mamičkou. Ak si však myslíte, že táto kráska zmizne spred objektívov do ústrania, ste na veľkom omyle. Tu sú jej prvé dráždivé fotky s potomkom na ceste!

S neodolateľným šarmom a neprehliadnuteľnou vyzývavosťou stvárnila Adriana podobu novodobej Kleopatry pri predstavovaní ďalšieho radu produktov z dielne Victoria’s Secret.

Od posledných záberov brazílskej sexice zarazilo nejedného fanúšika jej neustále sa zväčšujúce poprsie. Tajomstvo však nespočíva len v dokonalých tvaroch jej božského dekoltu a kúzelných trikoch kvalitných podprseniek. Podľa nedávnych správ sa Adriana dostala do druhého stavu. Otcom očakávanej ratolesti nie je nikto iný ako čerstvý manžel Mark Jarić. Párik si povedal svoje áno na Valentína tohto roku.

Budúci rodičia nedávno obhliadali luxusný apartmán v New Yorku za 7 miliónov dolárov. Jeho možná kúpa pre modelku zarábajúcu približne 5,5 milióna dolárov ročne však evidentne problém nepredstavuje.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu