Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Patrick Swayze na nespoznanie: Cigaretky sa však nevzdá

Vychudnutý Patrick Swayze Zobraziť galériu (4)
Vychudnutý Patrick Swayze

LOS ANGELES - Posledné fotky hereckej legendy jasne naznačujú, že jeho zdravotný stav nie je najlepší. Patrick si svoj ťažký životný údel zľahčuje po svojom. Zapáli si pár cigariet.

Na zábere z letiska môžete vidieť, ako v súčasnosti vyzerá kedysi obávaný parketový lev. Herec bol odfotený pred odletom jeho súkromného lietadla na ranč v Novom Mexiku.

Svedok, ktorý videl na vlastné oči Swayzeho (56), hovorí: „Bolo to také smutné vidieť ho vychudnutého na kosť. Nespoznali by ste v ňom toho pružného herca, ktorý sa stal celosvetovým lámačom ženských sŕdc.“

Svoj zdravotný stav ako aj názor na fajčenie komentoval Patrick jednou vetou: „Pokiaľ by to vyzeralo tak, že mám žiť dlhšie ako päť minút, odhodím cigarety ako horúci zemiak.“ Útechu v cigaretovom dyme hľadá celkom často. Hovorí sa, že vyfajčí šesťdesiat cigariet denne.

Nezodpovedný prístup zaujala hviezda Hriešneho tanca aj voči svojmu liečeniu a ukončil chemoterapiu. Dôvodom sa stali nežiaduce účinky tejto procedúry. Herca vraj tak rozboleli zuby, že nebol schopný požuť stravu.

Napriek rakovine pankreasu bol Patrick schopný stvárniť hlavnú postavu kriminálneho seriálu The Beast, ktorý sa v Amerike vysiela od 15. januára.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu