Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovský trapas zúfalej hviezdy: Pozrite, čo jej vytŕčalo na ulici!

Príliš snaživej hviezdičke Phoebe Price vykukla časť nahého pozadia priamo na ulici. Zobraziť galériu (7)
Príliš snaživej hviezdičke Phoebe Price vykukla časť nahého pozadia priamo na ulici. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zabudla sa pozrieť do zrkadla? Aj keď za módnymi prešľapmi väčšiny celebrít stojí ich vlastná nepozornosť, v prípade Phoebe Price (42) ide o náhodu naozaj málokedy. Známa ryšavka totiž urobí čokoľvek, len aby sa dostala ho hľadáčika paparazzov a na titulné stránky. Tento týždeň vyrazila naostro v šatách, z ktorých jej vykúkala časť holého zadku.

Je na toto vôbec ešte niekto zvedavý? Hoci sa Phoebe Price pretŕča pred paparazzmi pri každej jednej príležitosti, v hollywoodskych kuloároch zostáva zaškatuľkovaná ako déčková hviezda. Aby totiž zaujala, zakaždým „nechtiac“ odhalí jednu z pikantnejších častí tela. Včera už opäť vyrazila do ulíc a prezieravo si nechala nohavičky doma. Škoda však, že aj na výsledných záberoch pôsobí lacno a takpovediac prvoplánovo.

Phoebe si zrejme chcela vychutnať ešte stále hrejivé slnečné lúče, a preto na prechádzku zvolila dlhé letné šaty s leopardím vzorom a s odhaleným chrbtom. Výstrih v zadnej časti šiat však siahal ďaleko hlbšie, než by si dáma s jej výškou mohla dovoliť. A keďže pehavej celebritke pod odvážnym outfitom chýbala spodná bielizeň, svetlo sveta uzrelo aj to, čo malo zostať skryté – nelichotivá „čiarka“ medzi polkami.

Aj keď Phoebe meria len 170 centimetrov, svoju kariéru odštartovala ako modelka. Keď sa nasýtila Atén a Milána na starom kontinente, vrátila sa za veľkú mláku a začala vo veľkom navštevovať kurzy herectva. Tie sa jej však zatiaľ príliš nevyplatili. Ryšavá hviezdička má na konte len zopár drobných úloh a oveľa radšej sa hrdí tým, že pracuje ako návrhárka. „Dnes mám jeden zo svojich klobúkov. Myslím, že mi k šatám perfektne sadne. Máme však aj Rihannu, Paris Hilton, Ashley Tisdale – máme veľa ľudí, ktorí kupujú mnou navrhované kúsky,“ chválila sa Phoebe na červenom koberci. Pri vymenovaní svojich projektov býva síce nezastaviteľná, no pravdou zostáva, že jej dni vypĺňajú najmä privolaní paparazzi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu