Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polnišová pol roka po rozvode: Má nového milenca!

Petra Polnišová má dôvod na radosť. Zobraziť galériu (8)
Petra Polnišová má dôvod na radosť.

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal!? Známa humoristka a herečka Petra Polnišová (33) v nedeľňajšom Let´s Dance priznala, že je zamilovaná. A to do svojho tanečného partnera Tomáša Surovca (25). To však nik netušil, že je to iba polovičná pravda. Mimo parketu totiž jej srdce bije pre iného muža.

Po tom, čo sympatickej herečke Petre Polnišovej zhruba pred šiestimi mesiacmi skrachovalo tri a pol ročné manželstvo s architektom Jaroslavom Takáčom,  sa v spoločnosti so žiadnym mužom neukázala. Jediné gesto, ktoré v súvislosti s láskou k opačnému pohlaviu prejavila, bolo vyjadrenie náklonnosti k svojmu tanečnému partnerovi Tomášovi Surovcovi. To sme mohli vidieť potom, ako dotancovali v nedeľu romantickú rumbu a následne sa mu Petra vyznala zo svojich citov.

„Bola som do neho,“ priznala verejne brunetka a vzápätí s humorom dodala: „Minútu štyridsať.“ Málokto však tušil, že Petra vtedy povedala pravdu. Ale iba z polovice. Mimo sveta televíznych kamier a tanečného parketu totiž prežíva naozajstný - reálny románik. Jej srdce si získal iný muž - cudzinec.

"Nechcem sa k tomu príliš vyjadrovať," zdráhala sa najskôr prezradiť akékoľvek informácie zo svojho súkromia herečka. Po našom naliehaní však predsa len čosi načrtla. "Je pravda, že sa niečo deje. Som však poverčivá, tak o tom nechcem v médiách rozprávať. Je to ešte krehké. Jediné, čo môžem prezradiť je, že nie je architekt," tvrdila sympatická brunetka, pričom vyvrátila medializované informácie o tom, že by mal jej nový objav rovnaké povolanie ako exmanžel.

Správy o tom, že jej nová láska nepochádza zo Slovenska, ale z Francúzska, nepoprela. "Vaše domnienky sú správne, ale nič viac neprezradím," tajnostkárila obľúbená humorsitka. Nechajme sa teda prekvapiť, či ju v nedeľňajšom Let´s Dance nepríde podporiť aj jej priateľ, ktorému by predviedla svoje tanečné umenie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu