Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kvôli Polnišovej musím vyzerať ako chlap, tvrdí Surovec

Tomáš Surovec a Petra Polnišová Zobraziť galériu (8)
Tomáš Surovec a Petra Polnišová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Bude z neho „hrudník Let’s Dance 3“? Tanečník Tomáš Surovec (25) počas samby zabojoval aj odhalenou hruďou, rozšafne poodhalenú ju ukázal aj v minulotýždňovej rumbe. Keď sme zisťovali, či tak chcel nadviazať na Juraja Baču či Martina Šmahela, dozvedeli sme sa aj to, aké oblečenie sa na ňom páči Petre Polnišovej (34).

V prvej sérii Let’s Dance sa udomácnilo spojenie „Bačova hruď“, v Let’s Dance 2 sa občas reči o hrudi ušli športovcovi Radovi Židekovi. V aktuálnom vydaní tanečnej súťaže mohol byť slávnym hrudníkom ten Šmahelov, no kondičný tréner Martin Šmahel vypadol hneď po prvom súťažnom kole. Zdá sa však, že nie je ešte všetko stratené!

Pri sambe sa totiž odhalil tanečník Tomáš Surovec. „Vzniklo to celkom prirodzene. Chcel som takú viac obtiahnutú košeľu, no bola obtiahnutá až príliš. Cítil by som sa v nej až nepríjemne, preto som si ju radšej celú rozopol,“ objasnil nám svoju „hrudníkovú story“ sympatický tanečník. „Nerobil som to preto, aby som ašpiroval na tento prestížny titul v Let’s Dance,“ so smiechom odpovedal na našu otázku, či práve on bude teraz hruďou Let’s Dance 3.

K téme sa sprostredkovane vyjadrila aj Tomášova „celebritná“ tanečníčka Petra Polnišová, ktorá sa počas nášho telefonického rozhovoru smiala v pozadí. „Peťa má rada moje oblečenie, keď vyzerám ako chlap a nie príliš sladko,“ pretlmočil nám Tomáš. Párik napsledy zatancoval pomalšiu rumbu. „Aj v rumbe sa dá rozšantiť, len na iný spôsob,“ tvrdí tanečník. V nedeľu im to vynieslo dokonca prvé miesto v hodnotení poroty!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu