Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sebakritická Polnišová: Som ako sliepka!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (15)
Petra Polnišová

BRATISLAVA – Humor v sebe nezaprie! Herečka Petra Polnišová (34) si vie poriadne vystreliť aj sama zo seba! V minulotýždňovej dokrútke tanečnej šou Let´s Dance 3 však bola na seba poriadne kritická.

Vzrušujúci brazílsky tanec samba si v nedeľu vychutnala aj Petra Polnišová. Nielen kvôli sexi rýchlym pohybom, ale aj kvôli originálnym kostýmom. A rozhodne svojský outfit mala na sebe aj ona. No aj tak by ho zo seba zhodila. Ako totiž vtipne poznamenala, chcela tancovať nahá. 

„Ako pôjdeme na sambu oblečení? Poďme nahí,“ povedala so smiechom svojmu tanečnému partnerovi Tomášovi Surovcovi. „V každom prípade budeme hľadať nejaký kostým na to, aby to nevyzeralo ako 250 gramov šunkovej salámy. Budem vyzerať trochu ako sliepka, lebo budem mať na sebe veľa peria,“ povedala Petra pred tým, ako sa objavila na parkete.

Na margo jej slov a vtipného kostýmu sa topky.sk herečky po jej úspešnom tanečnom vystúpení opýtali, či si naozaj myslí, že bola ako sliepka. „Bol to fór. Moje tety mi povedali, že vyzerám ako taký veselý pštros. Tak mením sliepku na pštrosa,“ zavtipkovala si opäť Polnišová, ktorú dnes večer uvidíme tancovať lastickoamerickú  romantickú rumbu.

 

Sledujte TOPKY TV: Petra Polnišová o svojom výkone.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu