Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kim Kardashian: Dala som sa na blond!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (5)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Televízna osobnosť sa z minúty na minútu zmenila na nepoznanie. Vraj už dávno túžila po zmene farby, no prechodom z tmavočiernej na špinavý blond všetkých náramne prekvapila. Myslíte, že nový odtieň Kim Kardashian (28) pristane?

Obdarenú hollywoodsku celebritu všetci poznali ako brunetku, dokonca ju niektoré média častovali titulom tmavovlasá Paris Hilton. So svojím tmavým účesom pózovala aj pre časopis Playboy, vďaka čomu si získala srdcia miliónov očarených pánov.

Nedávno však na svojej stránke zverejnila fotky, ktoré nasvedčovali radikálnej zmene imidžu. „Dala som sa na blond!!!!! Páči sa vám to?“ znel stručný odkaz od Kim.

Po chvíli však prišlo aj vysvetlenie: „Je to len parochňa. Nachytala som vás?“ Kim sa cez víkend zúčastnila ďalšieho pózovania pred objektívmi, kde sa takto pohrali s jej účesom.

Nová farba jej okamžite prirástla k srdcu: „Tú parochňu som odvtedy nedala dole . Tento vzhľad naozaj milujem. Všetci si mysleli, že sú to moje vlasy.“ Kim sa nakoniec svojich fanúšikov opýtala, či by si mala odfarbiť vlasy naozaj. Aký je váš názor?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu