Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kim Kardashian kupuje oblečenie pre moletky – toto je krásna Američanka?

Kim Kardashian Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Populárnej americkej celebrite sa v poslednom čase veľmi nedarí. Minulý týždeň si Kim Kardashian (28) pri opaľovaní nepríjemne spálila tvár, teraz sa dostala do spojitosti s kupovaním šiat pre plnšie dámy. Žeby jej postava nebola až taká dokonalá?

Po nedávnom spozorovaní celulitídy na stehnách slávnej televíznej osobnosti je tu ďalšia správa, ktorá spochybňuje jej postavenie medzi najkrajšími ženami Spojených štátov. Kim totiž nakupuje oblečenie značky zameranej skôr na plnoštíhle ženy. Je možné, že takéto veľkosti naozaj potrebuje?

K tejto problematike sa nakoniec sama vyjadrila: „Som veľkým fanúšikom tejto značky a tiež som veľmi šťastná, že rozšírili svoju ponuku o nadmerné veľkosti. Ale ja takúto veľkosť nemám.“

„Som dobre vyvinutá a mám rada svoju figúru. Byť však dobre obdarená a potrebovať nadmerné veľkosti, sú dve naozaj odlišné veci,“ objasňuje svoju situáciu rozladená Kim.

Nakoniec prezrádza pravý dôvod svojho trpkého rozhorčenia: „Poriadne tvrdo pracujem na tom, aby som si zachovala svoje krivky, a zrazu ma označia za plnoštíhlu ženu. Mám veľkosť 2, nie 2XL.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu