Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nela a Kamil na Eurovízii: Úžasný výkon a potom... Obrovský smútok!

Nela Pocisková a Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Kamil Mikulčík

MOSKVA – Zimomriavky na chrbte! Rozhodne ich vyvolalo včerajšie prvotriedne vystúpenie Nely Pociskovej (18) a Kamila Mikulčíka (31) v semifinálovom kole. Hoci ich vo finále Eurovízie neuvidíme, nevadí. Svojím duetom totiž dostali milióny divákov!

Sto miliónov ľudí na svete včera upieralo zrak na slovenský spevácky skvost – Nelu Pociskovú a Kamila Mikulčíka, ktorí sa v moskovskej Olympic Indoor Arene predviedli lepšie, ako ktokoľvek čakal. Podanie piesne Leť tmou sa vďaka nim stalo jedným z najlepších vystúpení večera.

„Ďakujem Moskva,“ zneli Neline slová bezprostredne po odspievaní a následnom neutíchajúcom aplauze, ktorý sprevádzal ju a Kamila takmer od samého začiatku skladby. Podiel z približne deväťmiliónového počtu hlasov však nebol dostačujúci na to, aby sa Slováci stali súčasťou vyvrcholenia tohtoročnej Eurovízie.

„To, že nepostúpime, sme vedeli od začiatku. Preto sklamaní nie sme,“ povedal topkám po skončení prenosu speváčkin manažér Ján Ďurovčík. „Samozrejme, že sme smutní, ale cítime obrovskú satisfakciu z toho, čo sa deje v zákulisí, ako tu ľudia priamo hodnotia výkon Nely a Kamila,“ prezradil nám pocity slovenskej výpravy.

„Ja osobne som strašne hrdý. Predviedli úžasný výkon,“ nešetril chválou Ďurovčík. Tomu ešte dnes robil vrásky na čele nečakane zhoršený stav Pociskovej, pod ktorý sa podpísali choré dutiny. Nela mala dokonca ešte pár hodín pred vysielaním od lekárov nariadený hlasový pokoj.

Po hokejovom fiasku sa môže zdať, že číslo osem neprivodí Slovensku nič dobré. Aj keď naši speváci vystúpili ako 8. v poradí a postúpiť sa im nepodarilo, aj tak ukázali Európe, ako úžasne vieme pod Tatrami spievať.

Do nedeľňajšieho finále 54. ročníka Eurovision Song Contest postúpili:

Azerbajdžan, Chorvátsko, Ukrajina, Litva, Albánsko, Moldavsko, Dánsko, Estónsko, Nórsko, Grécko.

 

VIDEO: Nela Pocisková a Kamil Mikulčík predviedli vo včerajšom kole skvelý výkon.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu