Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zorin trapas: Mamu nechtiac takmer pochovala... Na deň matiek!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (6)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Nevyšlo jej to! Zora Czoborová (42) chcela na deň matiek venovať v priamom prenose pár slov svojej mame Valérii (69). Zrejme napätie však spôsobilo, že z exfitnesky vyšla riadna hlúposť. Podľa jej slov by jej mama bola už, bohužiaľ, na smrteľnej posteli.

Totálny trapas! Zora Czoborová vždy prezentuje svoju lásku k rodičom Valérii a Hermanovi. Svojej mame sa chcela zavďačiť aj počas priameho prenosu Let’s Dance, ktorý vyšiel práve na deň matiek. No vôbec jej to nevyšlo!

„Mamina je veľmi chorá, má horúčku 49 stupňov,“ zahlásila so smútkom športovkyňa do kamery. Svoje slová si zrejme poriadne nerozmyslela alebo u nej zapracovalo napätie počas čakania na známky od poroty. Keď sa totiž pozriete na lekársky teplomer, zistíte, že jeho stupnica siaha len po číslo 42. A to sú už horúčky, pri ktorých v komplikovaných prípadoch hrozí smrť! Takmer 50 stupňov by zrejme nikto neprežil.

Našťastie však išlo len o brept a dúfame, že Zorina mama sa čoskoro uzdraví.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu