Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká televízia zabodovala: Moderátor vyzval vyšu*ať dievčatá!

Tak ako, pán moderátor? Vyšu*ať alebo vyšupať?
Tak ako, pán moderátor? Vyšu*ať alebo vyšupať? (Zdroj: youtube/Prima TV)

PRAHA - Keď sa darí, tak poriadne! Presvedčil sa o tom aj moderátor českej FTV Prima Ladislav Hruška, ktorý sa v priamom vstupe postaral o nechcené pobavenie. Keď sa snažil divákov pred veľkonočnými sviatkami informovať o obmedzení metra v hlavnom meste, akosi sa mu poplietli písmenká a všetkých vyzval k sexuálnym radovánkam.

Hruška sa podľa portálu idnes.cz chcel na záver reportáže ešte raz uistiť, že obmedzenia metra všetci správne pochopili, ale v návale rečníckeho zápalu sa mu podarilo čosi celkom iné. Namiesto ponuky tradičného "vyšupania korbáčom" divákov vlastne nabádal k erotickým hrám. Hoci svoju chybu hneď napravil, brept už bol na svete.

"Čo dodať na záver? Snáď len to, že ak naozaj dorazíte do hlavného mesta koledovať, vyšu*ať, alebo vyšupať dievčatá, ako chcete ... a budete ich mať na trase Múzeum - I.P.Pavlova - Vyšehrad a Pražského povstania, tak majte na pamäti, že tu nedáte ani ranu! Pekný podvečer," povedal Hruška, ktorý evidentne pobavil aj sám seba a rozlúčil sa s úsmevom.

"V žiadnom prípade o postihu neuvažujem. Ja trestám za závažné a úmyselné chyby. Prerieknuť sa môže úplne každý, stáva sa to aj prezidentom. Prebrala som to s redaktorom a dohovorila mu, že si má dávať väčší pozor," povedala pre idnes.cz šéfka spravodajstva FTV Prima Jitka Obzinová.

Brept moderátora Primy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu