Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

a VIDEO Opatovský: Svadba bola gýčová, ale dokonalá!

Robo Opatovský s manželkou Katkou Zobraziť galériu (8)
Robo Opatovský s manželkou Katkou (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Zo svadby „grilovačka“! Spevák Robo Opatovský (37) sa v sobotu 9.mája oženil s dlhoročnou snúbenicou Katkou (29). Svoje Áno si povedali romanticky pod zrúcaninou Beckovského hradu iba v úzkom kruhu rodiny a známych.

Na jeseň minulého roka pre topky.sk Robo Opatovský prezradil, že sa plánuje oženiť. Uplynulú sobotu sa plány stali realitou. Svoju lásku spečatil po dva a pol rokoch so snúbenicou Katarínou v romantickom prostredí v Kúria Beckov.

„Mali sme gýčovú svadbu s dokonalým počasím, hudbou a ohňostrojom. Bola naozaj úplne dokonalá. Obidvaja sme sa zhodli na tom, že chceme malú netradičnú svadbu v kruhu najbližších,“ prezradil spevák a pokračoval: „Keď sme objavili úžasný priestor Kúria Beckov, rozhodli sme sa, že si tento malý útulný priestor prenajmeme len pre seba. Tak sa aj stalo. Po romantickom obrade vonku pri jazierku, pod skalou, za sprievodu sláčikového kvarteta a slávnostnom obede s najbližšou rodinou a svedkami, sme usporiadali pre našich spoločných známych a kamarátov neformálnu grilovačku,“ netajil čerstvý ženáč, ktorý spolu s ostatnými pri skvelej hudbe popíjal, tancoval a zabával sa do skorých ranných hodín. Žiadne tradície ako napríklad čepčenie a pod. sa nekonali. Celá svadba bola vraj príjemný neformálny žúr.

Ako sme sa dozvedeli, všetci hostia mali k dispozícii vlastnú izbu, čo muselo speváka vyjsť poriadne draho. Dokonca aj svadobné obrúčky novomanželov neboli práve najlacnejšie. Ako nám spevák prezradil, snubné prstene vyberala čerstvá pani Opatovská v luxusnom klenotníctve. „Ja som sa prispôsobil jej výberu. Prsteň je nádherný, páči sa nám obom,“ prezradil Robo, ktorý má šperk vykladaný čiernymi briliantami, nevesta bielymi.

V nedeľu večer sme Roba Opatovského stretli aj na Let´s Dance 3, kde spieva s Orchestrom Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča. Čo nám spevák ešte o svadbe prezradil? Akú veľkú chce rodinu? Dozviete sa z videa.

Sledujte TOPKY TV: Opatovský porozprával o svadbe, rodine a práci.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu