Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jennifer si opäť mädlí ruky: Brad sa k nej po rokoch vrátil!

Jennifer Aniston a Brad Pitt. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston a Brad Pitt.

LOS ANGELES - Slávny hollywoodsky trojuholník v zložení Angelina Jolie (33), Brad Pitt (45) a Jennifer Aniston (40) sa pravdepodobne blíži k veľkolepému finále. Po sérii nedorozumení sa Brad Angeline čoraz viac odcudzuje a zlomené srdce si lieči prekvapivým spôsobom - v náručí vlastnej exmanželky!

Informáciu o intenzívnom zbližovaní bývalého manželského páru priniesol na svojich stránkach magazín In Touch. Podľa neho Brad v súčasnosti prežíva mimoriadne napäté obdobie, s ktorým sa vyrovnáva za pomoci svojej niekdajšej lásky - Jennifer. Herec si u nej vraj v posledných týždňoch vylieval srdce početnými telefonátmi a posielaním esemesiek. Očití svedkovia zároveň tvrdia, že ich rozhovory sú nielen čoraz dlhšie, ale predovšetkým dôvernejšie.

Spomínaný magazín svoj príbeh postavil na udalosti z 23. apríla, kedy Brad navštívil Angelinu na natáčaní filmu Salt v New Yorku. Ihneď po tom však na čiernom fáre odfrčal cez celé mesto za Jennifer, ktorá práve pripravuje snímku s názvom The Baster. Dvojica sa v tichosti stretla tvárou tvár, obsah rozhovoru prezradil ich spoločný priateľ: "Brad sa Jennifer priznal so svojimi citmi. Povedal jej, že sa snaží, aby jeho vzťah s Angelinou fungoval, ale nedarí sa mu."

V kuloároch sa už šepká o dramatickom rozchode, ktorý bude musieť prominentný pár Brangelina absolvovať aj oficiálnou cestou. Čaká ich totiž srdcervúci súdny boj o poručnícke práva na ich šesť detí. Zanedbateľným predmetom sporu však rozhodne nie je ani majetkové vyrovnanie - rodina a priatelia odhadujú ich spoločné bohatstvo na úctyhodných 250 miliónov amerických dolárov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu