Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Angelina si užíva najlepšie bozkávanie – nie však s Bradom

Angelina Jolie a James McAvoy. Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie a James McAvoy.

LOS ANGELES – Najslávnejšia herečka opäť zabodovala. Na striebornom plátne je doslova nenahraditeľná a ešte k tomu je aj expertom na bozkávanie. Cenu za najlepší bozk dostala Angelina Jolie (33) na MTV Movie Awards, na ktorom získala ďalšie dve nominácie.

Za sympatické ocenenie vďačí Angelina aj hercovi Jamesovi McAvoyovi, s ktorým stvárnili popredné úlohy vo filme Wanted. V tomto akčnom snímku ukázala herečka mimochodom aj časť svojho zadočka, ktorý u zarytých fanúšikov vyvolal nefalšovanú vlnu nadšenia.

Škoda, že rovnakú radosť z úspechov svojej polovičky nezdieľa aj jej partner Brad. Ten sa vraj chystá v tichosti zakúpiť umelecké diela od troch uznávaných autorov na aukcii v New Yorku, s čím Angelina samozrejme nesúhlasí. Pittovu záľubu v zbieraní hodnotných vecí neuznáva a preferuje posielanie peňazí na charitu.

Napriek všetkým správam o rozchode a nezhodách v súkromnom živote slávneho párika, prišiel Brad navštíviť Angelinu na jej natáčanie do New Yorku.

„Dokonca jej nosil obed. Nemusela ani pohnúť prstom, keď tu bol on,“ popisuje svedok Bradovu návštevu a dodáva: „Ale z pohľadu na jej tvári bolo hneď jasné, kto tu šéfuje.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu