Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Vylepšená Miss 2008 Krešáková: Je z nej riadna sexica!

Edita Krešáková so zmeneným imidžom. Zobraziť galériu (4)
Edita Krešáková so zmeneným imidžom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Najskôr svetlovláska, teraz brunetka! Bývalá Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková (20) sa rok po súťaži krásy poriadne vylepšila! A teraz je z nej dračica!

Minuloročná najkrajšia žena Slovenska Edita Krešáková sa počas svojho kraľovania vôbec nemenila. Dvanásť mesiacov po súťaži však zmenila výrazne farbu vlasov. Dokonca ju nespoznala ani vlastná mama. Topky.sk sa preto mladej krásky spýtali, z akého dôvodu sa k takémuto ráznemu kroku rozhodla.

 „Bol to nápad mojej agentúry, ktorá mi navrhla takúto radikálnu zmenu. Keď som prišla do súťaže, chceli blondínku, pretože ich tam bol nedostatok. Chceli, aby som bola výraznejšia. Teraz mi to vraj s tmavými vlasmi pristane viac,“ prezradila nám Edita, ktorá je s novou farbou nadmieru spokojná.

„Cítim sa veľmi dobre. Som sebavedomejšia,“ netajila bývalá svetlovláska. Keďže si nový imidž pochvaľuje, chceli sme vedieť, či plánuje ešte nejaké zmeny svojej vizáže. „Ani nie. Dokonca sa teraz už ani tak výrazne nelíčim,“ dodala študentka vysokej školy, ktorá vraj má v súčasnosti oveľa viac pracovných ponúk, než počas uplynulého roka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu