Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukáčov krutý návrat do reality: Nezamestnaný!

Smutný Vinco Lukáč Zobraziť galériu (10)
Smutný Vinco Lukáč

BRATISLAVA – Dotancoval a nemá čo robiť! Taký je osud hokejovej legendy Vincenta Lukáča (55), ktorý v nedeľu vypadol z tanečnej súťaže Let’s Dance. Ako bude riešiť svoju nezamestnanosť?

Vítané rozptýlenie! Tak zrejme vnímal Vincent Lukáč ponuku do tanečnej šou Let’s Dance. Už vyše sedem rokov je totiž nezamestnaný! S bývalým hokejistom, ktorý za svoju kariéru nastrieľal takmer štyristo gólov a má trénerskú licenciu, to vyzerá tak, že ho nikto nepotrebuje.

Čo bude teda Lukáč robiť po vypadnutí z tanečnej súťaže? „Samozrejme, že moja parketa je hokej. A to by som chcel – dostať sa k nemu naspäť,“ netajil legendárny útočník. Počas nášho rozhovoru o tejto téme na ňom bolo vidieť, že zvážnel a zosmutnel.

Navyše, v nedeľnom prenose sa neustále omieľala naša potupná prehra s Čechmi, ktorí nám nastrieľali až osem gólov. „Ja to vnímam ako odborník. A verím, že si uvedomia niektorí ľudia, že ja mám miesto v hokeji,“ povedal nám Lukáč na margo zabraného zápasu a svojho prípadného pracovného zaradenia. Ktovie, možno ho pri najbližších MS v hokeji uvidíme na trénerskej lavici.

 

Sledujte Topky TV: Vincent Lukáč o vypadnutí z Let’s Dance a túžbe vrátiť sa k hokeju.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu