Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Jade Goody: Na jej smrti sa naďalej nabaľujú

Jade Goody Zobraziť galériu (7)
Jade Goody

LONDÝN - Ošiaľ okolo celebrity Jade Goody stále neskončil. Z jej smrti sa snaží vyťažiť aj anglický umelec Mark McGowan, ktorý Jade (†27) využil pre vytvorenie divadelného príbehu s poriadne drahými vstupenkami.

Britská osobnosť sa dostala do mediálneho povedomia hlavne vďaka účasti v reality šou Big Brother. Diváci nemohli prehliadnuť jej priamočiaru povahu a nekonvenčné názory, za ktoré ju aj mnohé médiá napomínali.

Minulý rok jej doktori diagnostikovali rakovinu a Jade sa v snahe zabezpečiť svojich dvoch synov opätovne stala účastníkom tentoraz už vlastnej šou. Tá mala bohužiaľ ten najsmutnejší koniec, ktorý nastal 22. marca. Celebrita mala niekoľko hodín pred upadnutím do kómy veľmi ťažké stavy sprevádzané halucináciami.

Práve tieto momenty sa stali motívom McGowanovej divadelnej hry, ktorá zachytáva poslednú hodinu blúznenia.

Kontroverzný umelec o svojom vystúpení povedal: „Pochádzam z južného Londýna a Jade som miloval.“ Zrejme preto sa rozhodol stanoviť cenu vstupného na dvadsaťpäť libier, čo rozhodne nie je symbolická suma. Predstavenie sa bude konať v londýnskom Cordy House.

Smrť Jade Goody na predstavení kontroverzného umelca.

Jade Goody: Na jej
Zobraziť galériu (7)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu