Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexbomba Megan Fox na motorke: Pozrite sa na ten vystrčený zadoček!

Megan Fox Zobraziť galériu (14)
Megan Fox

LOS ANGELES - Americká herečka Megan Fox (22) je živým dôkazom toho, že krásne ženy a silné stroje odjakživa tvorili hriešne príťažlivú kombináciu. Pohľad na Meganine božské nohy a sexi zadoček na nablýskanej motorke je totiž viac ako len pastvou pre oči!

Hollywoodska kráska sa v ultrakrátkych šortkách a v prostredí dvojkolesových tátošov už čoskoro predvedie na striebornom plátne v pokračovaní úspešného sci-fi thrilleru Transformers. Druhý diel nesie názov Transformers: Pomsta porazených a najnovšie zábery z neho sľubujú, že v kinosálach bude poriadne horúco.

O sexepíle, ktorým Megan okorenila spomínanú snímku, sa v superlatívoch vyjadruje aj jej herecký kolega Shia LaBeouf. Ten na seba prezradil, že počas natáčania zvádzal so svojím vnútrom obrovský súboj, pretože musel neustále odolávať nutkaniu dobýjať srdce krásnej herečky. Po zhliadnutí pikantných záberov z filmu musíme uznať, že sa mu vôbec nečudujeme.

Rodáčka z Tenessee sa aj po druhýkrát zhostila úlohy Mikaely Banes. Práve táto rola odštartovala jej raketový vzostup v kariére pred kamerami a pomohla jej získať titul Najsexi ženy sveta. Angelina Jolie tak bude musieť svoje žezlo už čoskoro definitívne odovzdať mladšej a sviežejšej konkurencii s dokonalými krivkami.

Sexbomba Megan Fox na
Zobraziť galériu (14)

Sexbomba Megan Fox na
Zobraziť galériu (14)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu