Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dokaličená Jennifer Garner: Jej sexi telo zohavili krvavé rany!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (8)
Jennifer Garner

LOS ANGELES - Jennifer Garner (37), známa ako sexi špiónka z akčného seriálu Alias, sa svetu nedávno ukázala v krátkych puzdrových šatách a na vysokých podpätkoch. Okrem úžasnej popôrodnej figúry však odhalila aj sériu krvavých škrabancov, ktoré vyzerali pekelne bolestivo. Čo sa jej to prihodilo?

Rozbité koleno a odretý lakeť spolu so zápästím. S takýmito zraneniami krásna herečka tento týždeň zavítala ako hosť do talkshow populárneho moderátora Davida Lettermana, ktorému okrem iného porozprávala aj to, ako vlastne k nešťastnému úrazu prišla.

Jennifer zahanbujúco priznala, že za nepríjemné škrabance si môže úplne sama. Minulý týždeň totiž v Bostone utekala pred svojou trojročnou dcérkou Violet a z ničoho nič sa zvalila na zem. Nešikovná mamina však okamžite potlačila všetky slzy, len aby ju jej ratolesť nevidela plakať.

Keďže sa hereckej hviezde takýto trapas podaril na verejnosti, rozhodne sa v tom okamihu necítila práve sebavedome: "Ak sa vám to stane, keď natáčate akčný film, cítite sa v pohode. Ale ak sa vám to stane, keď iba utekáte v prekrásny deň popred dav ľudí, už sa až tak v pohode necítite."

62-ročný moderátor Letterman bol však na Jennifer skutočne dobre pripravený. Neodolal totiž vyskúšať si úlohu ošetrovateľa a zranenej herečke na chrasty aplikoval antiseptickú masť, aby urýchlil hojenie. Príťažlivá brunetka si vzápätí trocha prípravku zotrela a umiestnila pod vrchný diel šiat so slovami, že si trochu odloží aj na neskôr.

Jennifer Garner v talkshow Davida Lettermana.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu