Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Beyoncé dráždi ako nikdy predtým: Božský výstrih a sexi nohy!

Beyoncé Zobraziť galériu (7)
Beyoncé

NEW YORK - Čokoládová kráska Beyoncé (27) vo štvrtok odhodila imidž decentnej dámy a konečne v plnej kráse ukázala to, čím ju príroda tak štedro obdarila. V odvážnych čiernych minišatách odhalila bujné vnady a dlhé nôžky zároveň – takto vyzerá stelesnenie sexepílu!

Hoci populárna speváčka svoj pekne tvarovaný hrudník ukazuje pomerne často, nôžky si doteraz zvykla zakrývať sukňou s dĺžkou minimálne po kolená. Na premiére svojho najnovšieho filmu Obsessed sa však zbavila akýchkoľvek zábran a predviedla sa v kreácii, ktorá vyzývavosťou doslova vyrážala dych.

Beyoncé sa stala hviezdou večera vďaka priliehavým minišatám s hlbokým výstrihom a poriadne dlhou vlečkou. Patričný šmrnc celému outfitu rozhodne dodali flitre a čierne lakované lodičky. Za zmienku stojí aj speváčkin návrat k pôvodnému účesu - vyžehlená lesklá hriva bez ofiny jej naozaj veľmi sekne.

Na spomínanej premiére sa objavila aj ďalšia kráska známa pre svoje oblé krivky. Kim Kardashian zvolila modrú sukňu balónového strihu a čierne sako s krátkymi rukávmi. Za sexi kočku bola aj herečka Ali Larter, ktorá sa na rozdiel od Beyoncé nahodila do saténových minišiat v anjelsky bielej farbe.

Beyoncé si vo filme Obsessed zahrala matku, ktorej život obráti hore nohami manželova kolegyňa z práce (Ali Larter). Tá totiž začne po jej mužovi zúfalo túžiť a manželskej dvojici spraví zo života hotové peklo.

Trajler k filmu Obsessed

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu