Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kate Moss hore bez: Topmodelka s pivným pupkom?!

Kate Moss. Zobraziť galériu (9)
Kate Moss.

MONAKO – Slávna modelka Kate Moss (35) všetkým ukazuje, ako si treba užívať milionársku pohodu. Liek na depresie spočíva v opaľovaní sa hore bez a pojedaní tých najrôznejších pochutín. A Kate zrejme chutilo.

Namiesto trávenia času s priateľom Jamiem Hincom si vybrala jedna z najslávnejších tvári modelingu efektívnejší relax. Priamo na jachte svojho šéfa Sira Philipa Greena zhodila vršok plaviek a bezstarostne sa oddávala pôsobeniu slnečných lúčov.

Plavba po Stredomorí však prebehla pod dohľadom Greenovej manželky Christiny, ktorej obnažená blondínka na palube evidentne vôbec neprekážala. Niet teda nad dobré priateľské vzťahy.

Obzvlášť to platí v časoch, keď Kate prekonáva krízu so svojím súčasným partnerom. Napätie v súkromnom živote sa zrejme odzrkadlilo aj na modelkinej postave, ktorá už nie je tým, čím bývala. Na jej brušku možno pozorovať pár kíl navyše.

Vzhľadom k životospráve, ktorú blondínka predviedla na palube lode, to nie je až také prekvapujúce. Kate odpaľovala jednu cigaretu od druhej a v jej ruke nikdy nechýbalo šampanské. Za svoje nafúknuté bruško teda zrejme nevďačí chladnému pivu, ale skôr pôžitku v sŕkaní kvalitného sektu.

Kate Moss hore bez:
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu