Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kate Moss a Lily Allen si zasúťažili v chľastaní... Ktorá z nich je väčší ožran?

Lily Allen a Kate Moss Zobraziť galériu (12)
Lily Allen a Kate Moss (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dve britské krásky na prvý pohľad nespája až tak veľa: obe bývajú v Londýne a priatelia sa sotva tri mesiace. Napriek tomu však pomerne skoro zistili, že spoločnú majú aj lásku k najväčšej metle ľudstva - alkoholu. Pri testovaní, koľko vlastne znesú, sa spili do nemoty a určili si kráľovnú ožranov!

Súťaž, ktorá nebýva práve častým zvykom u nežnejšieho pohlavia, skrsla v hlave supermodelky Kate Moss. Tá vyzvala o dobrých pár rokov mladšiu speváčku Lily Allen na posedenie v obľúbenom londýnskom bare spojené s miešaním a pitím kokteilov od výmyslu sveta.

Dámy svoju alkoholickú výdrž predvádzali až do štvrtej hodiny ráno, kedy bola za oficiálnu víťazku súťaže vyhlásená skúsenejšia Kate. Modelka má totiž pred Lily dvanásťročný náskok, počas ktorého si zaručene pravidelným tréningom v baroch vypestovala slušnú alkoholickú výkonnosť.

Neviazaná zábava v podobe nasávania miešaných nápojov sa zvrhla po speváčkinom londýnskom koncerte. Ak by súťaž vyhrala Lily, ako cenu by si odniesla Katin grafiti portrét z dielne umelca Banksyho, ktorý momentálne visí v modelkinom salóniku. O trofeji, ktorú si Kate poctivo "odpila", však bližšie informácie nevedel poskytnúť ani zdroj z dejiska alkoholickej párty: "Kate ešte nevie, čo jej Lily daruje. Obidve boli ku koncu poriadne opité."

Britské hviezdy sa stali kamarátkami len v januári tohto roku po tom, čo Kate zavítala na jeden zo speváčkiných koncertov. Následne si spolu užili nákupnú horúčku a nejaký ten čas pobudli aj na Parížskom týždni módy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu