Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kate Moss opäť ukázala bradavky... Je posadnutá prsiami?!

Kate Moss Zobraziť galériu (7)
Kate Moss

LONDÝN - Život britskej krásky Kate Moss (35) sa okrem kariéry v modelingu točí okolo chľastu, nekonečného žúrovania, bradaviek, bradaviek a ešte raz bradaviek. Priam neuveriteľným spôsobom však modelka dokázala všetky svoje vášne skĺbiť a výsledok je naozaj pôsobivý!

Kate svoje prednosti najnovšie odhalila pred objektívom dvojice slávnych módnych fotografov - Mert & Marcus. Ich posledným projektom je obrovský fotoalbum plný záberov predovšetkým z nočných klubov. Umelecké duo si tentoraz vzalo na mušku hedonistov ako takých, ktorí si plnými dúškami vychutnávajú každý okamih života.

Medzi spomínaných pôžitkárov rozhodne patrí aj pôvabná blondínka. Symbolom jej života sa v poslednom období stali večierky a miešané alkoholické nápoje, po ktorých zvyčajne nasleduje ťažká opica, rozcuchané vlasy a obnažené časti tela - najčastejšie bradavky. Obraz dokonalej skutočnosti však dvojica fotografov okorenila modelkinou vznešenosťou, vďaka čomu okukané bradavky ani tento krát nevyznievajú lacno.

Kate si svoje vnady nezvykne strážiť a na móle sa nikdy neváhala predvádzať hore bez. Paparazzi sa z jej bradaviek najčastejšie vytešujú nadránom po prehýrenej noci, na dovolenkách či dokonca pri rôznych "nehodách" počas reklamného fotenia. Mladá Britka však neraz obnažila prsia aj dobrovoľne a za triezva, keď si do spoločnosti vyrazila v priehľadnom tope. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu