Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trapas krásky Kate Moss: Kto povedal, že celebrity sú bezchybné?!

Kate Moss Zobraziť galériu (8)
Kate Moss (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Ani vychudnuté telo modelky Kate Moss (35) nebolo schopné vmestiť sa do ultraúzkych šiat. Výsledkom bol roztrhnutý šev a červeň na tvári slávnej osobnosti.

Aj celebrity majú svoje chvíľky hanby. O problémy si Kate koledovala už voľbou oblečenia, do ktorých sa vyparádila na zábavu do nočného klubu. Originálne vyzerajúce strieborné koktailky mali zvýrazniť krivky modelkinej figúry.

Móda ju však zradila akurát v okamihu opúšťania večernej akcie. Pri nastupovaní do auta sa jej šaty roztrhli v mieste bočného švu pod pravou rukou. Aspoň, že vydržali do konca náročnej akcie.

Večerným žúrovaním sprevádzal Kate aj jej partner Jamie Hince a kamarát Fran Cutler. Podľa svedka bola trojica značne podgurážená vďaka popíjaniu tvrdého alkoholu: „Všetci traja tancovali na pohovkách, ale Kate musela zájsť ešte ďalej a začala tancovať na bare,“ a dodáva: „všetci ju v tom povzbudzovali a jej sa to neuveriteľne páčilo!“

Zaujímavé je, že poskakovanie na matraci a šantenie na bare Katine krehký futuristický odev vydržal.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu