Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Czoborovej nohy dokorán: Odhalila takmer všetko!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (12)
Zora Czoborová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Slovensku ukázala podväzky i nohavičky! Fitneska Zora Czoborová (42) dáva do tanca úplne všetko. A je jej jedno, ako pri tom vyzerá a čo ukáže!

Bývalá úspešná športovkyňa Zora Czoborová zo seba vydáva na parkete aj napriek zraneniu maximum. To oceňuje aj odborná porota, keďže v nedeľňajšom kole Let´s Dance 3 ohodnotili výkon exfitnesky a tanečníka Erika Ňarjaša najväčším počtom bodov. Tango v ich podaní sa páčil aj publiku, ktoré dvojicu ocenilo "standing ovation."

Zora tancovala až tak vášnivo, že pri rôznych zdvíhačkách neukázala iba svoje vypracované svaly, ale aj nohy odeté do čiernych podväzkových pančušiek. To však nebolo všetko. Divákom sa naskytol aj pohľad na nohavičky telovej farby. Intímne partie odhalia Czoborová počas namáhavých kreácií, kedy naširoko rozťahovala nohy.

Prítomní hostia si v súvislosti s outfifom bývalej fitnesky mohli všimnúť aj jej vyzývavý výstrih. Miestami to pri hlbokých záklonoch vyzeralo tak, že jej idú vnady vypadnúť zo šiat. Tie však mala na rozdiel od dolnej časti tela pod kontrolou. Uvidíme, čo predvedie v ďalšom kole.

Viac fotografií nájdete v našej

Czoborovej nohy dokorán: Odhalila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu