Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Czoborová: Hazard so zdravím?! Radšej sa poistila!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (11)
Zora Czoborová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Preč s ihličkami! Zora Czoborová (42) v nedeľnom Let’s Dance odhodila tanečné topánky. Vykašľala sa na estetiku a siahla po pohodlnejšej obuvi.

Je to bojovníčka! Zora Czoborová aj napriek zraneniu odtancovala tango v priamom prenose a získala ešte aj najvyššie známky od poroty. Bývalá fitneska však tvrdí, že so svojím zdravím nemieni hazardovať. „Ak by som si mala nohu tancom trvalo poškodiť, nešla by som do toho,“ povedala Zora počas dokrútky z tréningu.

A my sme si všimli, že to myslí naozaj vážne. K nádhernej fialovej róbe totiž počas nedeľného prenosu nemala obuté tanečné topánky, ako ostatné súťažiace. Spod róby jej vykukovala pohodlnejšia a masívnejšia obuv so širokým podpätkom. Snáď sa vďaka týmto opatreniam Zore noha rýchlo vylieči. Zatiaľ to totiž vyzerá tak, že má v šou veľké šance na víťazstvo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu