Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Toto musíte vidieť: Aha, ako vyzerá Marfa z Mrázika po 48 rokoch!

Herečka Inna Čurikovová sa odutej Marfuši v skutočnosti vôbec nepodobá. Zobraziť galériu (10)
Herečka Inna Čurikovová sa odutej Marfuši v skutočnosti vôbec nepodobá.

MOSKVA - Šarmantnejšia ako kedysi! K zime už neodmysliteľne patrí kultová ruská rozprávka Mrázik s krásnou Nastenkou a jej odutou nevlastnou sestrou Marfou. Herečka Inna Čurikovová (69) sa však v skutočnom živote na svoju negatívnu postavu vôbec nepodobá. Milá babička ochotne poskytla interview televízii Markíza a s úsmevom prijala aj žart mladého redaktora.

Od nakrútenia rozprávky Mrázik už ubehlo neuveriteľných 48 rokov. Vďaka každoročným reprízam si však Slováci navždy pamätajú hlavných hrdinov takých, akí vtedy stáli pred kamerami. V skutočnosti im však už pribudlo pár krížikov na chrbte.

Markíze sa najnovšie podarilo spraviť rozhovor s Marfou, teda herečkou Innou Čurikovovou. Plavovláska v skutočnosti pôsobí veľmi milo, ako pravý opak svojej filmovej postavy. „Nechýba jej ani zmysel pre humor. Priniesol som jej lieskovce a ona sa vôbec neostýchala zopakovať nezabudnuteľnú scénu, v ktorej Marfuša s takou chuťou lúskala tieto orechy,” prezradil redaktor spravodajstva Marek Vnenčák.

Reportér sa dozvedel aj množstvo zaujímavých historiek z nakrúcania Mrázika. Čo všetko prezradila Inna Čurikovová, sa dozviete už dnes v rozhovore, ktorý Markíza odvysiela v Televíznych novinách. Kultovú rozprávku si môžete opäť pozrieť už zajtra podvečer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu