Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Odhalená Štumpfová: Katka, čo ukážeš nabudúce?!

Katarína Štumpfová sa odhaľuje na parkete. Zobraziť galériu (8)
Katarína Štumpfová sa odhaľuje na parkete.

BRATISLAVA – Sexi tanec! Katarína Štumpfová (23) a Juraj Mokrý (32) v poslednom kole Let’sDance 3 tancovali štandardný quickstep. Napriek tomu sa Katarína odhalila, akoby šlo o zvodné latinskoamerické pohyby.

Rumba či quickstep? Katarína Štumpfová ukázala, že oba tieto tance môžu byť rovnako sexi. S Jurajom Mokrým totiž odtancovala štandardný tanec, ale svoje telo odhalila, akoby sa zvŕtala v horúcich latinsko-amerických rytmoch.

Quickstep mal tentoraz sexi vyvrcholenie. Keď totiž Juraj zvrtol Katarínu do záverečnej „vývrtky“, na všetkých vykuklo tanečníčkino vytrénované pozadie. Ale to nebolo všetko, čo Katarína divákom ponúkla. Ako sa tak šmýkala po podlahe, prítomní mali výhľad aj do jej výstrihu. Ktovie, čoho sa dočkáme nabudúce, keďže v treťom kole by tento pár mal tancovať naozaj niečo horúce latinskoamerické.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu