Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Škamlová to preháňa: Kvôli Honzíkovi urobí takmer všetko!

Romana Škamlová a Honzík Novotny Zobraziť galériu (8)
Romana Škamlová a Honzík Novotny

BRATISLAVA – Chudnutie i tetovanie! Tomu sa hovorí prejav lásky! Bývalá vicemiss Slovensko 2007 Romana Škamlová (20) je romantická duša a pre svojho partnera - Honzíka Novotného (31), je ochotná urobiť maximum.

Napriek tomu, že sa už dlhšie špekuluje, či Romana Škamlová a Honzík Novotný tvoria pár, dvojica stále tvrdí, že je všetko v poriadku. Obaja akékoľvek dohady o ich možnom rozchode popierajú. No i napriek tomu, prišla Romana nedávno bez partnera na večierok.

„Sme spolu, ale jeho takéto akcie nebavia, takže on ostal doma a ja som zobrala kamarátku. Tým pádom nemusím mučiť svojho miláčika,“ povedala nám na nedávnej párty modelka. Nám to nedalo a Škamlovej sme sa opýtali, čo je pravdy na tom, že Novotného údajne vymenila za niekoho nového. „No to som počula aj ja, ale neviem, kto to je,“ zahmlievala. Na nedávny prenos Let´s Dance však už prišli Romana a Honzík ruka v ruke.

Plavovláska nás dokonca pred pár dňami prekvapila aj schudnutou postavou. Topky.sk sa jej preto spýtali, či drží nejakú diétu. „Ja rada papám, takže diétu držať nemôžem. Zostáva teda cvičenie,“ prezradila. Vylepšená figúra kvôli Honzíkovi však nebola jediná jej "novinka". Ako sme si všimli, nedávno si ľavú ruku ozdobila nečakaným prejavom lásky - romantickým tetovaním. „Znamená to, že ´Láska prekoná všetko´,“ netajila mladá kráska, ktorá o sebe tvrdí, že je neskutočná romantička.

 

Sledujte TOPKY TV: Romana Škamlová o vzťahu s Honzíkom Novotnym a novom tetovaní.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu