Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Židek o sexe: Neviem o tom, že by sa mi niekedy „pošmyklo“!

Radoslav Židek
Radoslav Židek

Bratislava – Nehanbí sa otvorene hovoriť o tých najchúlostivejších veciach! Bleskovky sa nedávno dopočuli, že snoubordista Radoslav Židek (26) vraj splodil pred piatimi rokmi dieťa.

Strieborného olympijského medailistu z roku 2006 Radoslava Žideka si mnohí ešte viac obľúbili vďaka jeho účinkovaniu v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 2. Tam sa prebojoval až do finále, kde skončil na druhom mieste.

V súvislosti s úspešným športovcom sa bleskovky nedávno dopočuli informácie, podľa ktorých mal vo svojich 21 rokoch splodiť dieťa. Narovinu sme sa ho na to teda spýtali.

„Neviem o tom, že by sa mi pošmyklo. Žiadne dieťa nemám,“ povedal humorom jemu vlastným. No vzápätí sa vyjadril aj tak trochu záhadne. „Keď sa niečo také stalo, tak sme to vyriešili normálne. Ani neviem, že by sa mi pošmyklo.“

Čo sa týka snoubordistových pletiek so ženami, počas šou Let´s Dance 2 sa pošepkávalo, že začal chodiť so svojou tanečnou partnerkou Silviou Kadnárovou (24). Obidvaja sa v médiách vyjadrovali, že sa navzájom priťahujú. Vzťah do budúcnosti nevylučovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu