Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Židek: Toto je jeho nový magnet na ženy!

Radoslav Židek Zobraziť galériu (5)
Radoslav Židek (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vyváža sa v novom miliónovom aute! Snoubordista Radoslav Židek (27) je údajne stále bez priateľky, no i napriek tomu vie, ako ženy zaujať. Topky.sk ho odfotografovali s novým „žihadlom“, ktoré bezpochyby zaujme nejednu slečnu.

Muži dokážu všeličo, len nie sa vzdať! Týmto heslom sa bezpochyby riadi aj snoubordista Radoslav Židek, ktorý zatiaľ ako jediný Slovák získal striebornú medailu na zimnej olympiáde v snoubordkrose. A víťazstvá ho stále ženú dopredu. Športovec, ktorý sa zviditeľnil aj šou Let´s dance 2, je totiž momentálne tvárou súťaže plnej adrenalínu - Men´s Challenge.

Hlavnou výhrou je v nej nový Mercedes za 2 milióny korún. A na tomto luxusnom terénnom automobile jazdí v týchto dňoch aj samotný Židek, ktorý vďaka tomuto nádhernému tátošovi možno „zbalí“ aj svoju budúcu priateľku.

„Šoférujem často, ale už nie tak rád, ako kedysi. Rád si zajazdím na dobrom aute, ale keďže žijem taký život, aký žijem, strávim v ňom strašne veľa času,“ povedal nám bývalý tanečník.

V súvislosti s blížiacou sa súťažou Men´s Challenge topky.sk zaujímalo, prečo sa na takúto extrémnu záležitosť nechal nahovoriť.  „Prečo nie. Veď som mladý chlapec a mám rád takéto záležitosti. Mám rád adrenalín, mám rád šport a myslím, že je to fajn. Som na to vhodný typ,“ prezradil olympionik, ktorý si okrem snoubordovania rád zajazdí aj na snežnom skútri.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu