Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Let´s Dance 2: Židekovi nepomohol ani sex a temperament. Vyhrala Čobejová!

Kráľovna a kráľ: Michaela Čobejová a Tomáš Surovec Zobraziť galériu (9)
Kráľovna a kráľ: Michaela Čobejová a Tomáš Surovec (Zdroj: Bleskovky.sk)

O titul kráľa a kráľovnej tanca v Let´s Dance 2 bojovali vo finále, rovnako ako aj minulý rok, herečka a športovec. Michaela Čobejová (38) a Rado Židek (26). Podľa poroty to bol nerozhodný súboj, divákov viac presvedčila herečka.

Latino mix išiel lepšie Radovi Židekovi, vo voľnej disciplíne, kde si zaexperimentoval s hip-hopom, však porotu neoslnil a lepšie sa darilo Michaele Čobejovej, ktorá stavila na istotu – tango, masky, dym a trochu divadla. Záverečným štandardným tancom obaja získali najvyššie známky.

Čo teda zavážilo, že diváci už po druhýkrát poslali viac hlasov herečke a nie športovcovi, aj keď v tejto súťaži v iných krajinách býva zvykom, že vyhráva športovec?

Na športovcoch, a teda aj na Radovi Židekovi si ľudia cenia to, že tanec je niečo celkom iné ako šport a teda že na sebe musia viac pracovať. V ankete z ulíc Bratislavy zaznelo, že muž to má v tanečnom páre náročnejšie, lebo musí viesť a potom že Rado Židek má navyše sex a temperament.

O Michaele Čobejovej si ľudia v uliciach mysleli, že si víťazstvo zaslúži, lebo si to oddrela. Porotca Jožko Bednárik sa vyjadril, že je bojovníčka, usilovná, poctivá, pedantná a že taký by mal byť celá národ. Nuž, zdá sa, že hlasujúci národ sa v tomto obraze skutočne vzhliadol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu