Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Ľadová kráľovná Petra Němcová: Z jej nahého tela behá mráz po chrbte!

Petra Němcová Zobraziť galériu (14)
Petra Němcová

RÍM - Sexi modelka pochádzajúca z Čiech, Petra Němcová (29), sa dráždivým spôsobom pohrala s kontrastmi. Svoje dokonale tvarované telo úplne odhalila medzi neotesanými kusmi ľadu a vytvorila tak kombináciu, ktorá vás rozpáli a schladí zároveň!

Hoci sa Petra v Evinom rúchu a s ľadovým kráľovstvom v pozadí predvádzala pred objektívom už dávnejšie, šteklivé zábery sa do pozornosti dostali až teraz. Fotografie, ktoré pochádzajú z dielne Christopha Kutnera, totiž oprášil taliansky magazín D - ten ich zaradil do svojho aprílového vydania.

Krásna tmavovláska sa na spomínaných obrázkoch ukázala z viacerých uhlov, pričom odhalila zadoček i prsia. Medzi hriešne príťažlivé efekty však určite patrí aj lesklá pokožka a hladké vlasy stočené do uzla.

Petra svoju kariéru odštartovala ako 16-ročná vďaka víťazstvu v modelingovej súťaži. Odvtedy sa stihla objaviť na obálke magazínu Sports Illustrated a dokonca predvádzala luxusnú spodnú bielizeň značky Victoria's Secret.

Smutným spôsobom sa táto modelka zviditeľnila v roku 2004, keď so zlomeninou panvy a vážnymi vnútornými poraneniami unikla smrti počas ničivého tsunami v Thajsku. Jej snúbenec a hlavný fotograf, Simon Atlee, už takéto šťastie nemal. Hoci bol zo začiatku vyhlásený za nezvestného, o tri mesiace sa jeho telo našlo na pobreží Sumatry - v blízkosti epicentra osudného zemetrasenia, ktoré spôsobilo tsunami.

Ľadová kráľovná Petra Němcová:
Zobraziť galériu (14)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu