Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drew Barrymore s vlasmi ako Winehouse: Kto povedal, že toto je sexi?

Drew Barrymore Zobraziť galériu (8)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Túžba po výstrednom vzhľade dokáže priviesť známe celebrity k tým najrozličnejším účesom. V snahe zaujať prišla Drew Barrymore so zostrihom, ktorý nápadne pripomína frizúru kontroverznej speváčky Amy Winehouse. Svetlou farbou túto podobnosť rozhodne nezakryla.

Hoci hudobníčka Amy Winehouse dosiahla v mediálnom svete veľkú slávu, inšpirovať sa jej módnymi vychytávkami nemusí byť vždy to najrozumnejšie riešenie. Herečka Drew Barrymore však tieto starosti hodila za hlavu.

S účesom priam identickým tomu, ktorý zdobí aj hlavu anglickej narkomanky, prišla blonďavá hollywoodska hviezda na premiéru filmu Grey Gardens. Drew v ňom stvárnila úlohu hlavnej hrdinky po boku kolegyne Jessicy Lange.

Podľa najnovších správ obnovila Drew vzťah so svojím expriateľom Justinom Longom. Párik sa rozišiel približne pred rokom, no opäť k sebe našli cestu. Na premiére spomínaného filmu sa od seba nevzdialili ani na krok a akciu opúšťali spolu v dobrej nálade.

Herečka však románik zapiera: „Sme len priatelia, ktorí sa majú radi a pracujú spolu.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu