Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vyholené "na koleno": Kto povedal, že bez vlasov nie sú sexi?!

Natalie Portman Zobraziť galériu (5)
Natalie Portman

LOS ANGELES - Sú krásne a svet ich pozná ako dlhovlasé sexice. Vo svojom živote však už predviedli poriadnu dávku kontroverzie a ukázali sa s naozaj netradičným ženským zostrihom. Pridala im vyholená hlava na sexepíle?

Vyholené
Zobraziť galériu (5)
Ako jedna z prvých dám sa na striebornom plátne s extra krátkym zostrihom objavila Sigourney Weaver (59). V roku 1992 sa takto upravená predviedla v treťom pokračovaní úspešného hororu Votrelec. Sigourney ako sa dôstojníčka Ripleyová ocitne v prostredí plnom vrahov a kriminálnikov a navyše zistí, že v sebe nosí obávanú príšeru.
Vyholené
Zobraziť galériu (5)
Bez vlasov sa v akčnej dráme z roku 1997 predviedla herečka Demi Moore (46). V snímke G.I. Jane si zahrala vojenskú dôstojníčku v špeciálnom oddieli americkej armády. Okrem tvrdého výcviku a mužskej pýchy vo filme nechýba ani scéna, v ktorej si Demi svoju hlavu vyholí sama pred zrkadlom.
Vyholené
Zobraziť galériu (5)
Nežná kráska Natalie Portman (27) svoju hrivu zhodila v roku 2005 kvôli filmu V ako Vendeta, v ktorom stvárnila jemné dievča Evey. Tej sa život zmenil v okamihu, keď ju pred istou smrťou zachránil maskovaný muž prezývaný V. S jeho pomocou sa Evey dozvedá mnohé pravdy o sebe samej a pripojí sa k jeho úsiliu nastoliť v skorumpovanej spoločnosti opäť slobodu a spravodlivosť.
Vyholené
Zobraziť galériu (5)
V úvode minulého roka sa s holou hlavou úplne dobrovoľne predvádzala popová princezná Britney Spears (27), ktorá si svoje vlasy odstránila vlastnými rukami. Po tomto incidente však nasledovala liečba na psychiatrickom oddelení a postupný návrat do "normálneho" života... aj s vlasmi.
Vyholené
Zobraziť galériu (5)
Tento rok uvidíme holohlavú aj pôvabnú blondínku Cameron Diaz (36), a to v americkej dráme s názvom My Sister's Keeper. V tomto prípade sa však Cameron svojich vlasov nezbavila. Na hlave má špeciálnu čiapku, ktorá vyholenú hlavu (respektíve vypadané vlasy) len veľmi vierohodne predstiera.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu