Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Madonna sa v boji nevzdáva: Ďalšie dieťa skrátka chce!

Madonna
Madonna (Zdroj: SITA)

MALAWI - Najvyšší súd v Malawi sa bude opäť zaoberať neúspešnou žiadosťou americkej speváčky Madonny o adopciu 4-ročnej Chifundo Mercy James. Informoval o tom dnes súdny zapisovateľ Joseph Chigona. Traja sudcovia si 4. mája vypočujú odvolanie, ktoré podal Madonnin malawijský právnik Alan Chinula začiatkom apríla.

Súdu chce právnik poskytnúť niekoľko dôkazov, že Madonna poskytne dieťaťu "dobrý život". Madonninu žiadosť o adopciu zamietol Najvyšší súd v Malawi 3. apríla s odôvodnením, že opačný postup by mohol viesť k obchodovaniu s deťmi. Kráľovná popu v súčasnosti vychováva dvanásťročnú dcéru Lourdes, osemročného Rocca a trojročného malawijského chlapca Davida Bandu, ktorý prišiel na svet v septembri 2005, no už týždeň po narodení mu matka zomrela na aids.

Madonna získala v októbri 2006 jeho dočasné opatrovníctvo. Po 18 mesiacoch od začiatku procesu chlapcovho osvojenia odporučil jeho plnú adopciu sociálny pracovník, ktorý navštívil hviezdu v jej londýnskom dome. Koncom mája minulého roka tak súd v Malawi Madonne adopciu tohto afrického chlapčeka povolil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu