Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Czoborová: Bohyňa parketu napriek zraneniu!

Zora Czoborová a Erik Ňarjaš. Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová a Erik Ňarjaš. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Bojovníčku v sebe nezaprie! Bývalá úspešná fitneska Zora Czoborová (42) v nedeľu večer predviedla nielen svoje sexi vyšportované telo, ale aj kus tanečného umenia. A to nik netušil, že na parket vybehla napriek veľkej bolesti!

Známa podnikateľka Zora Czoborová, ktorú diváci mohli vidieť už v niekoľkých šou ako napríklad Celebrity camp či Hviezdy na lade, teraz predvádza svoje tanečné umenie v Let´s Dance. A veru, je sa na čo pozerať.

V nedeľu večer sa stala Zora Czoborová a Erik Ňarjaš spolu s Filip Tůmom a Ivanou Surovcovou najlepšie tancujúcimi pármi a porota ich ocenila najväčšími známkami. To však nik netušil, že práve bývalá úspešná športovkyňa si na generálke vyvrtla členok. Na jej výkone to však v priamom prenose vôbec nebolo vidieť.

 „Bolesť pociťujem stále. Aj teraz, keď stojím. Mám to už také opuchnuté, že som si ledva zapla topánku,“ netajila svoje pocity po prenose Czoborová, ktorá nohu napriek bolesti nemieni nechať oddychovať. Naďalej poctivo trénuje.

Zora sa okrem vynikajúceho tanečného výkonu, ktorý bol ocenený aj prítomnými divákmi standing ovation, predviedla aj v sexi šatách. V nich vynikla jej bezchybná vyšportovaná postava.

 

Sledujte TOPKY TV: Zora Czoborová o zranenej nohe a schudnutej postave.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu