Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová & Assimakopoulos: Toto je dôkaz ich lásky!

Marianna Ďurianová sa so svojím novým priateľom objavila na Mikulášskej párty v bratislavskom hoteli Holliday Inn. Zobraziť galériu (14)
Marianna Ďurianová sa so svojím novým priateľom objavila na Mikulášskej párty v bratislavskom hoteli Holliday Inn.

BRATISLAVA - Utajovaniu ľúbostnej romance je definitívne koniec. Moderátorka hlavného večerného spravodajstva TV Markíza Marianna Ďurianová (27) a miliardár gréckeho pôvodu Eric Assimakopoulos (34) vo štvrtok večer konečne vystavili svoje city verejnosti na obdiv.

To, ako sa veľmi milujú, predviedli prítomným na Mikulášskej párty v bratislavskom hoteli Holliday Inn. A ako Marianne chutia bozky a objatia od multimilionára? To dokonale zachytil fotoreportér Nového Času.

Je tesne pred polnocou a do priestorov hotela Holliday In vchádza víťazka ankety TOM 2004 v spoločnosti jedného z najbohatších ľudí na Slovensku. Prítomnosť dvojice na Mikulášskej párty hosťom doslova vyráža dych! Mariannina a Ericova romanca bola totiž dodnes v kruhoch smotánky iba tajomstvom. A teraz? Obaja všetkým bez problémov ukazujú svoje city!

Ďurianová a Assimakopoulos dokonca prichádzajú na tanečný parket, kde sú stredobodom pozornosti. Na zamilovaný párik si ľudia ukazujú prstom až z druhého konca sály. Veď pohľad na populárnu moderátorku a jej priateľa oddávajúcich sa vášni i láske sa nevidí len tak často. Milenci sa počas tanečných kreácií neprestajne objímajú, hladkajú a zároveň nešetria vášnivými bozkami.

Zatiaľ čo si Marianna omotáva svojho priateľa šálom, on jej spieva do uší. Vrelé stískania a dotyky neprestávajú. Naopak. Milenci sa k sebe túlia a naďalej si venujú bozky. Blesky pohotových fotoreportérov ich pritom ani na chvíľu nevyrušia. A prečo by aj mali? Veď skrývaniu je predsa definitívne koniec. Nech všetci vidia, ako sa majú radi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu