Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Ibrahim Maiga: Pravda o nehode

Ibrahim Maiga
Ibrahim Maiga

BRA-TISLAVA - Pred vyše dvoma rokmi prišiel známy šoumen Ibrahim Maiga následkom nehody na motorke takmer o život! Pravdu o tom hovorí v dnešnej, záverečnej časti seriálu. Ten vám pripravil Nový Čas z jeho životopisnej knihy Slovensko, osud môj, ty kokso!

Mal som opotrebované kolieska na korčuliach, tak som si povedal, že sa mestom odveziem na skútri. Mali sme po premiére Klietky bláznov, v ktorej som hral spolu s kolegyňou Mirkou. Poprosila ma, či by sa nemohla aj ona so mnou povoziť. Potom to chcela tiež skúsiť. Vysvetlil som jej, ako sa na skútri jazdí. Stáli sme na stopke, nič nešlo, tak som povedal, aby sme vyrazili, a tam sa stala chyba. Mirka dala hneď plný plyn a ja som nestačil zareagovať. Vrazili sme do obrubníka tak prudko, že som vyletel zo skútra. Z obrubníka trčal taký kov, ktorý ten obrubník drží, a celou váhou som na ten kov padol.

Už mi bolo úplne jedno, či prežijem, alebo nie. Radšej by som bol po smrti ako v takých bolestiach. Lekári mi povedali, že som mal odtrhnutú pečeň. Rebrá som nemal zlomené, ako som si myslel, a vraj môžem ďakovať Bohu, že som prežil. Nevedel som, že sa o nehode toľko písalo, a len neskôr som sa dozvedel, že Mirka v ten deň vôbec neprišla za mnou do nemocnice. Mladej baby sa zmocnila panika, asi okamžite informovala rodičov a manažéra, ktorým je Andy Hryc. Dozvedel som sa, ako sa Andy Hryc o mne vyjadroval v novinách, čo ma veľmi ranilo. Vyjadril sa, ako keby som Mirku chcel zviesť, ako keby som mal o ňu nejaký záujem, čo vôbec nie je pravda. Pokiaľ viem, na Mirku si robil zálusk Andy a na každého, kto sa k nej priblížil, žiarlil. To môže dosvedčiť hocikto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu