Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Retušovaná Britney: To snáď nemyslí vážne, koho chce oklamať?!

Britney Spears Zobraziť galériu (5)
Britney Spears

LOS ANGELES Po trapase s ovisnutým bruchom skúša Britney Spears šťastie naďalej. Nevadí, že jej kilečko navyše videli naživo tisícky divákov. Na svojich fotkách musí vyzerať proste úžasne.

Štart očakávaného turné speváckej hviezdy prezieravo využila módna dielňa s názvom Candie’s. Britney nafotila pre túto spoločnosť zábery v rôznych tipoch oblečenia vrátane spodnej bielizne. Snímky dávali fanúšikom nespochybniteľnú nádej, že ich stará Britney Spears je opäť v najlepšej forme.

Na vystúpení tejto osobnosti sa však presvedčili o šokujúcej pravde na vlastné oči. Naskladané pneumatiky na bruchu ich obľúbenca nebolo možné v niektorých kostýmoch prehliadnuť. Všetkým divákom bolo okamžite jasné, že so zverejnenými fotkami pre módnu značku niečo nebude v poriadku.

Faux Pas, ktoré sa odohralo na javisku, však distribútorov oblečenia evidentne nezaujíma. Svojej novej tváre sa len tak ľahko vzdať nehodlajú. Na nových fotografiách je Spearsovej postavička opäť bez najmenšej chybičky krásy. Ako zázrakom!

Retušovaná Britney: To snáď
Zobraziť galériu (5)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu