Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Patrick Swayze sa v boji s rakovinou vzdáva... Ukončil liečbu!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (7)
Patrick Swayze (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Legendárny tanečník ešte donedávna úspešne odolával jedovatým správam médií, ktoré ho doslova pochovávali zaživa. Momentálne sa však zdá, že Patrick si vo svojom boji so zákernou rakovinou pankreasu definitívne priznal prehru a sníva o smrti v kovbojských čižmách!

Hrdina filmu Hriešny Tanec ešte začiatkom tohto kalendárneho roka videl svoje uzdravenie celkom reálne a klebety o tom, že je na smrteľnej posteli, rezolútne odmietol. V televíznom rozhovore odvysielanom stanicou ABC dokonca vyhlásil, že ešte môže mať pred sebou aj dva roky života, hoci pacienti s diagnostikovanou rakovinou pankreasu sa v priemere dožívajú asi šesť mesiacov.

Herec sa rozhodol ukončiť svoju liečbu po tom, čo sa dozvedel, že lekári už preňho nedokážu viac urobiť. Jeho blízky priateľ prezradil podrobnosti americkému magazínu National Enquirer: "Jeho stav je neoperovateľný, chemoterapia bola ukončená. Patrick stále chudne a je veľmi slabý."

Hoci božský tanečník počas náročnej liečby pociťoval neznesiteľné bolesti, neprestal sa aktívne venovať práci. Jeho najnovší televízny seriál The Beast sa dočkal premiéry začiatkom januára. Chradnúci Patrick má dnes bohužiaľ už celkom jasnú predstavu o okamihu, kedy navždy odíde. " Považuje sa za kovboja a je odhodlaný zomrieť vo svojich vysokých čižmách, bez sebaľútosti," dodal zdroj spomínaného magazínu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu