Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Gisele Bündchen hore bez: Namiesto sexi kriviek odhalila vychudnuté telo!

Gisele Bundchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bundchen

LOS ANGELES - Čo sa to s ňou deje? Brazílska kráska Gisele Bündchen (28) si zapózovala takmer v Evinom rúchu, no výsledok šteklivého fotenia poriadne prekvapil. Stráca brazílska modelka svoje dokonalé ženské krivky alebo ich len nechce svetu ukázať?

Sporo odetá Gisele sa objavila na obálke najnovšieho vydania magazínu Vanity Fair, ktorý ju označil za najkrajšiu ženu na svete. Tvorcovia odvážnejších fotografií však pre krásnu modelku vybrali pózu, na ktorej pôsobí extrémne štíhlym dojmom. Gisele si totiž rukou zakryla svoju štedrú nádielku v oblasti hrudníka a ukázala tak len chrbticu a vytŕčajúce kosti.

V exkluzívnom interview pre spomínaný časopis sa čerstvo vydatá modelka priznala, že v detstve nepatrila medzi obľúbené dievčatá. Pre svoju výšku sa totiž okamžite stala terčom nepríjemného výsmechu a vyslúžila si prezývku Olive Oyl, pretože ostaným deťom pripomínala vychudnutú priateľku Pepka námorníka.

Gisele sa v súčasnosti naplno venuje svojej rodinke, ktorú si nedávno založila so športovcom Tomom Bradym. Sobášom získala okrem manžela aj malého synčeka Johna Edwarda Thomasa Moynahana, ktorého má Tom z predošlého vzťahu. Brazílčanka sa však do úlohy macochy totálne zamilovala a materstvo jej tak zachutilo, že dokonca zvažuje adopciu. Koniec koncov... kto dnes v Hollywoode adopciu nezvažuje?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu