Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mischa Barton sa konečne odhalila dobrovoľne

Mischa Barton Zobraziť galériu (10)
Mischa Barton

LOS ANGELES – Mladej celebrite sa zrejme už zunovalo sýtiť média fotkami vytŕčajúceho prsníka, alebo nohavičiek. Zvolila preto inú stratégiu, ktorou by na seba chcela upozorniť. Nafotením pikantných záberov tak pripomína divákom svoj neodolateľný sexepíl.

Hrdinka seriálu O.C. Kalifornia sa rozhodla spestriť obálku februárového čísla časopisu Jack. V zvodnej póze s rozopnutou košeľou a krátkymi nohavicami neodolateľne láka všetkých mužských fanúšikov k zakúpeniu si nového výtlačku.

Takýmto verejným obnažením sa konečne ušetrila robotu sliediacim fotografom, ktorí vďaka herečkinej nedbanlivosti len málo krát obišli na prázdno. Posledným nežiadaným úlovkom všadeprítomných fotoaparátov sa stali blondínkine nohavičky priamo na módnej šou v Paríži. Záberov, na ktorých Mische (23) z neposlušných šiat náhodou vykukla bradavka, tiež nie je najmenej.

Mischine tvrdenie: „Byť single je úžasné,“ dlho nevydržalo. Krátko pred Vianocami začala randiť so spevákom britskej kapely The Kooks Lukom Pritchardom (23). Ani nový vzťah jej však nezabránil v jej obľúbenom bozkávaní sa s rovnakým pohlavím. Francúzsky bozk od kamarátky si vychutnala na svojej januárovej oslave narodenín.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu