Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zúfalá Mischa Barton si vyzlieka podprsenku... Ale márne!

Mischa Barton Zobraziť galériu (13)
Mischa Barton

LOS ANGELES - Amerika sa jej presýtila, tak si to namierila do Británie. Mladá herečka sa zo všetkých síl snaží zvýšiť záujem o svoje krivky, a tak sa fanúšikom pripomenula len v spodnej bielizni a v ošúchaných pózach, ktoré navyše vyznievajú neuveriteľne lacno!

Mischa (23) sa pokúsila vystrúhať sexy imidž na obálke marcového vydania britského magazínu FHM. Dopomôcť jej k tomu mala čierna saténová podprsenka a vykúkajúce nohavičky, no jej outfit a celkový výraz sa nestretol práve s najpriaznivejším hodnotením. Umelé pózy jej Američania "nezožrali" a označili ju za zúfalú. Zaujme herečka aspoň Britov?

Meno sympatickej plavovlásky sa momentálne skloňuje predovšetkým v súvislosti s jej výrazným úbytkom na hmotnosti. V šoubiznisových kuloároch sa šepká o anorexii, čo však samotná herečka rezolútne odmietla a na svojej internetovej stránke vyhlásila, že je "zdravšia ako nikdy predtým".

Zaujímavosťou je, že hoci herečka zníženie svojej hmotnosti v poslednom období pripúšťa, na spomínaných záberoch z magazínu vyziabnutým dojmom vôbec nepôsobí. "Čas strávený v Paríži a v Indii mi naozaj pomohol troška schudnúť, ale nejde o nič drastické!" píše vo svojich vyjadreniach hviezda seriálu O.C. Kalifornia a dodáva, že výsledok sa dostavil najmä vďaka jej milovaným Pilatesovým cvičeniam a joge.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu