Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opustená Parišková: Takto zaháňa trápenie!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková

BRATISLAVA/BANSKÁ ŠTIAVNICA – Konečne sa usmieva! Obľúbená televízna tvár Aneta Parišková (34) aspoň na chvíľu zabudla na starosti spojené s krachujúcim manželstvom a výchovou syna Danielka.

Viac ako dvojročné manželstvo Anety Pariškovej a Davida Dočekala je v troskách. Muž, ktorému povedala jojkárska moderátorka svoje „áno“, dlhodobo žije v Čechách. Podľa našich informácií o spoločného syna záujem nejaví. A rovnako tak ani o opustenú mamičku. Tá je na výchovu deväťmesačného Danielka sama.

Oporu našla vo svojej mame, ktorá s ňou zdieľa jednu domácnosť v bratislavskom byte. Vždy jej ochotne pomôže a podá pomocnú ruku. Napriek tomu Anetku trápi, že jej súkromný život nie je najideálnejší. „Vždy som túžila mať kompletnú rodinu a to stále platí,“ vyjadrila plavovláska nedávno svoju túžbu pre topky.sk.

A aj keď to má v poslednom čase ťažké, vie, že sa môže vždy spoľahnúť na svojich priateľov. Ako vidno na našich fotografiách, tí jej dokázali vyčarovať úsmev na perách aj na nedávnom maškarnom plese. Recept na jej rozveselenie poznajú najmä bývalí účastníci jojkárskej šou Celebrity Camp, medzi ktorých patria herec Karol Csino, futbalista Štefan Maixner a exminister Ľudovít Kaník. Tí jej aspoň nachvíľu pomohli „vyhladiť“ vrásky na tvári, ktoré jej dlhodobo spôsobuje krachujúce manželstvo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu