Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parišková vyberala nový kočík: Čaká ďalšieho potomka?!

Aneta Parišková si obzerá kočík Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková si obzerá kočík

BRATISLAVA – Vybavovačky pred pôrodom! Jojkárska moderátorka Aneta Parišková (35) vyberala pred pár dňami nový detský kočík. Nebodaj k obľúbenej plavovláske znovu letí bocian?

Tvár jojkárskych Prvých Novín Aneta Parišková sa so svojou kolegyňou Veronikou Tóthovou nedávno vybrali na dôležité nákupy do špecializovanej predajne v Ivanke pri Dunaji! Rozhodovalo sa totiž o novom kočíku pre bábätko. „Veronika bude už čoskoro rodiť, preto chcela mať všetko pripravené,“ prezradila topkám Parišková.

„Keďže ja už mám nejaké mamičkovské povinnosti odkrútené, snažila som sa jej poradiť,“ zdôverila sa nám. „Kočík mám odskúšaný, dobre mi slúži,“ pochvaľovala si Aneta. Ako ďalej prezradila, v podobnom bude sedieť aj Veronikino bábo.

Parišková a Tóthová sú nielen dobrými kolegyňami, ale aj kamarátkami. Mnohých preto neprekvapí Anetino kamarátske gesto. „Veci, ktoré bude potrebovať, jej rada posuniem ďalej,“ povedala moderátorka, ktorej malý syn Danielko robí každým dňom väčšiu radosť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu