Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Britney Spears: Namiesto turné erotická šou! Padli už aj prvé vulgarizmy!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears

TAMPA - Koncertnú šnúru populárnej speváčky obchádza čoraz viac škandalóznych situácií. Britney (27) v odvážnych kostýmoch nielenže odhalila už aj intímne partie, ale navyše predviedla slovník, za aký by sa nemusela hanbiť tak akurát v krčme na úrovni štvrtej cenovej skupiny!

Problémy počas živých vystúpení príťažlivej blondínke narobili tesné outfity, kvôli ktorým svojim nadšeným fanúšikom ukázala viac, ako bolo jej pôvodným zámerom. Najkritickejším sa stal kostým, ktorý má Britney oblečený pri spievaní hitu I’m A Slave 4 U, z ktorého jej na koncerte v Atlante takmer úplne vybehli prsia aj s bradavkami.

Ten istý zlatý vybíjaný korzet uviedol speváčku do ošemetnej situácie aj na nedeľňajšom vystúpení v Tampe. Keď sa Britney po skončení spomínanej piesne prezliekala, neodpustila si nahnevanú poznámku na adresu kostýmu, ktorou sa vulgárne dotkla aj svojho ženského prirodzenia: "Vytŕčala mi p***!"

Keďže hudobná hviezda väčšinu času spievala na plejbek, z pochopiteľných dôvodov predpokladala, že mikrofón má vypnutý. Predstavte si teda ten šok, aký zažila po tom, čo sa jej vulgárny výkrik ozval natrieskanou arénou - v nemom úžase s ňou zostali stáť tisíce fanúšikov. Ktovie, aké prekvapenie na nich čaká s najbližším vystúpením.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu