Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Birtney Spears sexuje jedna radosť... Už aj na pánskom záchode!

Britney Spears Zobraziť galériu (13)
Britney Spears

MONTREAL - Čím viac sa Jamie Spears (52) snaží držať svoju dcéru na uzde, tým väčšiu hanbu mu Britney (27) za chrbtom vyrobí. Naposledy nedokázala ovládnuť svoj obrovský sexuálny apetít a okamžite si to rozdala s jedným so svojich tanečníkov tam, kde to mali najbližšie - na toalete!

Populárna speváčka si to po koncerte v Montreale aj s celou skupinou namierila na after party v klube Tribe, na ktorej to opäť poriadne roztočila. Po tom, čo DJ špeciálne pre ňu zahral hit s názvom Slave 4 U, ovládla tanečný parket a sexi vlnením rozbalila svoje umenie. Stredobodom jej záujmu sa však už po chvíli stal mladý zajačik z tanečnej skupiny.

Britney sa svojmu miláčikovi večera najskôr usalašila v rozkroku, niečo mu pošepkala a začala ho bozkávať. Po dvadsiatich minútach však svoju narastajúcu vášeň už nevydržala a tanečníka si odviedla na pánsky záchod. Určite ju v tej chvíli ani len nenapadlo, že jej divadielko po celý čas sleduje skalný fanúšik, ktorý na druhý deň všetko s radosťou vytára celému svetu.

Nadšenec Britninej hudby sa o svoj zážitok za dvesto "babiek" (toľko stálo VIP vstupné) podelil s internetovým portálom x17online: "Dvaja veľkí chlapi stáli pred dverami pánskej toalety a nechceli nikoho vpustiť dnu. Potom z ničoho nič, o sedem alebo deväť minút vyšla Britney s tým chalanom von. Šialené!"

O zúfalstve mladej speváčky nedávno priniesol informácie aj denník The Sun, podľa ktorého Britney neustále esemeskuje bývalému milencovi Adnanovi Ghalibovi. Údajne sa cíti opustená a uväznená v pasci, v ktorej nemôže randiť s mužom podľa vlastného uváženia. Iróniou je, že Adnan sa ani neodváži odpovedať jej na záplavu textových správ, pretože by tým riskoval trojročný pobyt za mrežami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu