Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zúfalá Britney volá o pomoc: Otec zašiel priďaleko... Vyhráža sa jej!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears

LOS ANGELES - Podľa doterajších informácií bolo viac ako jasné, že popová princezná to v opatrovníctve svojho otca Jamieho Spearsa (52) nemá vôbec jednoduché. Od včera však internetom koluje šokujúca nahrávka, v ktorej sa Britney (27) už dokonca dožaduje pomoci - od otca totiž padli vyhrážky ohľadne jej detí!

Jamie sa zhostil svojej úlohy poručníka naozaj zodpovedne a v priebehu minulého roka postavil svoju dcéru opäť na nohy po všetkých stránkach. S návratom na hudobnú scénu sa však pre Britney začalo peklo v podobe tvrdej diktatúry. Zdravé jedlo, prísny tréning, žiaden internet, hodina čítania z Biblie a predovšetkým žiadni muži. To všetko speváčka po celý čas znášala a hľadala si tajné cestičky z bludného kruhu až do chvíle, keď jej pohár trpezlivosti pretiekol. Jamie totiž zašiel priďaleko a svojej dcére pohrozil, že jej vezme vlastné deti!

Dôkazom takéhoto prešľapu zo strany Britninho otca má byť odkaz, ktorý hudobná hviezda zanechala v hlasovej odkazovej schránke svojho právnika dňa 21. januára. Približný preklad do slovenčiny znie asi takto: "Ahoj, volám sa Britney Spears. Volala som vám už predtým, ale volám znova, aby som sa uistila, že počas procesu o zrušenie poručníctva bude všetko v poriadku. Môj otec sa mi vyhrážal niekoľkokrát, že mi vezme deti. Chcem mať záruku, že všetko ohľadne procesu dopadne dobre a že vy, chlapci, sa o to postaráte..."

Či je spomínaná správa naozaj skutočná a nejde len o obyčajný podvod, zostáva nateraz visiacim otáznikom. Isté však je, že všetky pikantné nezrovnalosti sa od tohto incidentu museli dávno urovnať, pretože Jamie naďalej figuruje vo funkcii poručníka svojej dcéry a Britney je takisto v pravidelnom kontakte s malými ratolesťami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu